Lisette Siemerink, praktijk Soul Care

psychosociale therapie, regressietherapie, traumaverwerking

Binnen therapiepraktijk Soul Care worden jongeren en volwassenen met psychische of sociaal-emotionele problemen begeleid om de problemen aan te pakken en zo mogelijk op te lossen. 

 

In de praktijk kun je terecht met uiteenlopende problemen en allerlei vragen,

voor jezelf of voor je kind. Onder andere bij:

 

Met enkele sessies kun je veel oplossen en ga je met meer energie en een nieuw perspectief verder.


De praktijk is gevestigd in Hengelo.

Visieisie

Therapie helpt je om gevoelens en gebeurtenissen echt een plek te geven, zodat je weer verder kunt met je leven.

 

En soms gaat het er alleen om helder te krijgen waarop je als het ware steeds haakt of iets zelf nog niet kunt veranderen.

 

Naast verwerking en het loslaten van oude emoties, overtuigingen en belemmerende patronen, gaat het ook om je kwaliteiten en mogelijkheden.

 

Steeds met aandacht voor lichaam, geest en ziel, en het liefdevolle hart omdat die de weg zijn naar meer heelheid, zelfvertrouwen en liefde.

Opleidingpleiding

Na mijn HEAO-studie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Na een periode van omscholing ben ik in 1993 mijn eigen therapiepraktijk gestart, die nu Soul Care heet. Sindsdien blijf ik me ontwikkelen via diverse trainingen en scholing, en door wie en wat op mijn pad komt. 

Ik heb me onder andere geschoold in: reïncarnatie- en regressietherapie, innerlijk kind-werk, familie- en andere systeemopstellingen, energetische therapie, tekentherapie, spirituele training, persoonlijke ontwikkeling, zorg voor je ziel.

Lid van ...id van ...

Ik ben lid van beroepsvereniging het NVPA voor de specialisaties psychosociale therapie en reïncarnatie- en regressietherapie. 

Ook sta ik als therapeut ingeschreven in het HBO Register RBCZ en de zorggids ‘Vergelijk en Kies’.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl