AlternatieveHulpverleners.nl

Dť plek om de alternatieve genezer of therapeut te vinden die bij je past


Opname op de sitepname op de site

Alle alternatieve hulpverleners kunnen meedoen aan deze site. U krijgt een eigen onderdeel op deze website en via een onderhoudstool kunt u zelf heel makkelijk de teksten en andere gegevens op uw site onderhouden. U heeft daar geen enkele technische kennis voor nodig.
Uw eigen website kunt u ook los van deze website gebruiken. Op de verschillende pagina's van de hulpverleners kunt u zien hoe zo'n eigen website eruit ziet.
verder lezen »  

Proefabonnementroefabonnement

U kunt zich aanmelden voor een proefabonnement van een jaar. U krijgt dan 40% korting. Het proefabonnement kost € 15,00. Na afloop van het proefabonnement kunt u uw abonnement verlengen door het om te zetten in een gewoon abonnement (€ 25,00 per jaar).
In verband met Covid-19 zijn aanmeldingen voorlopig gratis. Dit geldt voor zowel het proefabonnement als het gewone abonnement.

Aanmeldenanmelden

Bent u een alternatief genezer of therapeut en wilt u ook graag op deze site opgenomen worden? Vul onderstaand formulier in om u aan te melden of voor nadere informatie. U kunt ons ook mailen ()

Naam:  
Straat+huisnr.:  
Postcode, plaats:  
Provincie:  
Telefoon:  
E-mail:  
E-mail:  

  

Ja, ik meld me aan voor de website www.alternatievehulpverleners.nl. Ik wil een proefabonnement van ťťn jaar voor € 15 (voorlopig € 0,00 ivm Covid-19).

  

Ik heb belangstelling voor een opname op deze site, maar ik heb nog een vraag:
Vraag: